Uncategorised

Workshops

"

In haar atelier in Touffailles beschikt Petra Tamboer over een zee aan ruimte voor het geven van creatieve workshops.

Modeltekenen

Met een groep kunstenaars tekenen naar een levend model en elkaar feed back geven.
Wanneer: elke donderdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur.
Wilt u meedoen? Bel of mail Petra. Meld u aan. 

 

 

"

In opdracht

"

Naast haar vrije werk maakt Petra decoratieve toegepaste kunst in metaal. Zo ontwierp ze een decoratieve scheidingswand voor een huisartsenpraktijk, een balustrade voor een dakterras, lampen en kamerschermen.

U ziet hier een selectie van werk dat Petra Tamboer in opdracht maakte. Wilt u ook iets bijzonders? Neem dan contact op met Petra Tamboer voor het maken van een afspraak.


Klik op een foto voor een vergroting.

"

Projecten

"

Petra Tamboer stelt haar ruime atelier in Frankrijk open voor kunstenaars, regisseurs, dansers, theatermakers, componisten en musici. Om te werken in een mooie omgeving, elkaar te inspireren en misschien samen te werken aan creatieve projecten. 

Petra biedt de mogelijkheid om werken in haar atelier te combineren met een verblijf in haar gasthuis als artist in residence. Ze heeft hiervoor twee comfortabele gites die je samen met het atelier kunt huren. 

Vraag Petra naar de mogelijkheden!

 

 

"

Vrij werk

"

Petra’s veelzijdigheid als kunstenaar zie je in haar vrije werk. Ze schildert en tekent in zwart-wit en kleur. En ze maakt wandreliëfs in metaal en papier. Grote monumentale werken. Maar ook kleine en subtiele vormen. Krachtig en indringend werk dat je niet loslaat en dat door licht en beweging de interactie aangaat met de omgeving.

De tekeningen met dansers heeft Petra speciaal gemaakt voor de expositie ‘Regards croisés, arts plastiques et danse contemporain” voor la Maison Jacob in Castelnau-Montratier in de Lot in France van 5 tot 24 maart 2012.

Ook maakte Petra mixed media werk dat als projecties te zien is in een dansdecor van choreografe Françoise Lowinsky.

Hier ziet u een deel van haar recente vrije werk. Spreekt het u aan? Wilt u meer werk zien? Neem dan contact op met Petra Tamboer voor het maken van een afspraak.


Klik op een foto voor een vergroting.

"

More Articles ...

  1. Over Petra
  2. Home